Ekkelenkamp mag niet meer vertrekken: Nieuwe aanbieding in de maak

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft de zaakwaarnemer van Jurgen Ekkelenkamp, Mo Sinouh, gemeld dat er niet te praten valt over een vertrek van de middenvelder. Na de komst van Davy Klaassen naar Amsterdam vroeg het management van de middenvelder zich af of een verhuur niet beter was. Hertha BSC, FC Twente en SC Heerenveen toonden interesse, maar krijgen dus nul op het rekest. Ajax wil het contract van Ekkelenkamp, dat tot 2022 loopt, openbreken, opwaarderen en verlengen, zo meldt De Telegraaf.

„Jurgen gaat niet meer weg”, zei ook Ajax-trainer Erik ten Hag zondagavond bij Ziggo Sport. „Die gaan we niet verhuren. Het zou kunnen dat we nog een andere speler gaan afstaan voor de transfermarkt dicht gaat, maar ik ben ook ontzettend blij met de komst van Davy Klaassen. Niet alleen met zijn voetbalkwaliteiten, maar ook zeker in de groepsdynamiek moet hij een hele belangrijke rol gaan vervullen.”

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2020/10/04/ekkelenkamp-mag-niet-meer-vertrekken-nieuwe-aanbieding-in-de-maak/

Gegevens