Anita lijkt fit [Vermoedelijke opstelling]

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Vurnon Anita kan morgenavond waarschijnlijk met Ajax in de Champions League tegen Auxerre voetballen. De linksback is hersteld van de hamstringblessure die hij zaterdag tegen Heracles Almelo opliep. Hij trainde dinsdag volledig mee met zijn ploeggenoten in het Stade Abbé-Deschamps van de Franse stad.

,,Anita kan spelen als hij geen reactie krijgt'', zei trainer Martin Jol voor de laatste oefensessie in de aanloop van het vierde duel in de groepsfase van de Champions League. De oefenmeester staat vlak voor het tweede duel met Auxerre voor twee belangrijke beslissingen.

Hij moet een vervanger aanwijzen voor de geschorste André Ooijer. Hij heeft met Demy de Zeeuw, Siem de Jong, Rasmus Lindgren en en Eyong Enoh vier spelers voor drie posities op het middenveld.

Oleguer heeft aangegeven dat hij met een gebroken neus kan voetballen. Hij wil tijdens de wedstrijd echter geen masker dragen. Trainer Jol liet in het midden of hij ook een risico met de Catalaan wil nemen.

,,In het ergste geval krijgt hij weer een tik en breekt hij opnieuw zijn neus'', stelde de oefenmeester, die ook Toby Alderweireld aan Jan Vertonghen in het centrum van de defensie kan koppelen.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_113143/Anita_lijkt_fit__Vermoedelijke_opstelling_.html