Band tussen Martin Jol en Danny Blind onherstelbaar

Bron: www.ajax1.nl

De band tussen Ajax-trainer Martin Jol en zijn assistent Danny Blind lijkt niet meer te herstellen. Waarbij ook het vaderschap van Blind een rol speelt. Eigenlijk sinds zijn entree in de Amsterdam ArenA negeert Jol de zoon van Danny, de talentvolle jeugdinternational Daley Blind.

Vorige winter vertrok de 20-jarige Daley, die zijn contract ten tijde van het technisch managerschap van zijn vader met vier jaar verlengde tot 2013, op huurbasis naar FC Groningen. De linksbenige verdediger maakte als rechtsback furore in de Euroborg en stond deze zomer opnieuw in de belangstelling. Ajax wilde echter niet meewerken aan verhuur, terwijl de Groningers niet wilden kopen. Blind junior besloot om zich bij Ajax in de basis te knokken.

Jol ziet het tot afgrijzen van Ajax-assistent en vader Danny nog steeds helemaal niet zitten in Daley. Slechts eenmaal kwam Daley Blind verder dan de tribune of reservebank toen hij voor de KNVB-beker mocht invallen tegen MVV (33 minuten). Zelfs voor de beker tegen Veendam, anderhalve week geleden, kwam de speler van Jong Oranje niet verder dan warmlopen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/content/band-tussen-martin-jol-en-danny-blind-onherstelbaar