Selectie voor Ajax - NEC Nijmegen

Bron: www.ajax1.nl

Martin Jol heeft negentien spelers in de wedstrijdselectie voor het duel met NEC opgenomen. Aras Özbiliz, de buitenspeler die tegen VVV-Venlo zijn debuut maakte, hoort opnieuw bij de selectie. Ook Marvin Zeegelaar zit bij de negentien namen, waarvan er op de wedstrijddag uiteindelijk nog één zal afvallen.

De wedstrijdselectie bestaat uit de volgende spelers:

Maarten StekelenburgJeroen VerhoevenGregory van der WielToby AlderweireldJan VertonghenVurnon AnitaEyong EnohMiralem SulejmaniChristian EriksenMounir El HamdaouiAndré OoijerOleguerUrby EmanuelsonDaley BlindDemy de ZeeuwAras ÖzbilizMidoMarvin ZeegelaarSiem de Jong

Het competitieduel Ajax - NEC begint zaterdag om 18:45 uur in de Amsterdam ArenA. Er zijn nog kaarten beschikbaar. Koop je kaarten via een van de verkooppunten van TicketBox of online via deze website. Op de wedstrijddag is er vanaf 16:45 uur stadionverkoop aan de kassa's van de Amsterdam ArenA. De kassa's bevinden zich aan de Noordzijde van het stadion ter hoogte van ingang D. Let op: voor deze wedstrijd geldt een Club Card-verplichting (4 op 1).

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/content/selectie-voor-ajax-nec-nijmegen