Aissati: ”Ajax wordt kampioen”

Bron: ajax1.nl

Wie wordt het? Ajax, FC Twente of toch PSV? In de eredivisie loopt één speler die bij alle drie titelkandidaten voetbalde. Met zijn huidige club Vitesse kan Ismaïl Aissati bovendien zondag, in Eindhoven tegen PSV, een cruciale rol in de strijd om het kampioenschap spelen.

Ismaïl Aissati hoeft er blijkbaar helemaal niet over na te denken. ‘Ajax wordt kampioen’, zegt de door de Amsterdammers aan Vitesse verhuurde middenvelder uiterst stellig. ‘Dit weekeinde wint Ajax in Heerenveen. Volgende week speelt de ploeg thuis in de Arena en dan wordt FC Twente verslagen. Honderd procent zeker, Ajax pakt de titel.’ Zegt hij in het AD.

Gemoedelijk PSVAls er iemand is die de kracht van de drie titelkandidaten Ajax, FC Twente en PSV prima kan inschatten, is het Aissati wel. Bij al deze clubs voetbalde de nog jonge middenvelder (22), voordat hij dit seizoen in Arnhem belandde. Met Vitesse heeft Aissati zelfs een bepalende rol in de strijd om het kampioenschap, aangezien zijn ploeg zondag in Eindhoven op bezoek gaat.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/aissati-ajax-wordt-kampioen/