Janssen: “Goed gesprek met De Boer gehad”

Bron: ajax1.nl

Voor de camera van de NOS was Theo Janssen meer dan duidelijk. De middenvelder, in gesprek met Ajax, wil volgend seizoen weer kampioen worden én Champions League spelen. Een krabbel is nog niet gezet, maar het lijkt een kwestie van tijd te worden. Janssen, die in de afgelopen twee jaar de Johan Cruijff Schaal, landskampioenschap en de beker won met FC Twente, staat open voor iets nieuws.

Vandaag heeft hij een naar eigen zeggen heel goed gesprek met Frank de Boer gehad. Ook wees hij de aanbieding van het Nederlands Elftal af vandaag. “Ik zou normaal gesproken geopereerd worden, maar vanwege de interesse is dat uitgesteld. Ik wacht tot de medische keuring en dan wordt beslist of een operatie nodig is of niet.” aldus de middenvelder zelf.

De transfer van Janssen kan al snel beklonken zijn, er hoeft namelijk niet gewacht te worden op een mogelijke operatie. “Het is nu wachten totdat de financiën rond zijn, daarna zal de keuring komen en afhankelijk daarvan zal er geopereerd worden of niet.” Een contract kan voor deze keuring al getekend zijn.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/janssen-goed-gesprek-met-de-boer-gehad/