Clayton Daniels opnieuw op proef bij Ajax

Bron: ajax1.nl

Hij was eerder al in april op proef bij Ajax en ook nu krijgt hij een kans om zich te bewijzen bij Ajax-trainer Frank de Boer. Het betreft de 26-jarige Zuid-Afrikaanse verdediger Clayton Daniels. Daniels werd in april door George Comitis, voorzitter van zijn club Ajax Cape Town, gezien als één van de beste Zuid-Afrikaanse verdedigers.

De komende periode traint hij mee met de eerste selectie van de Amsterdammers. Waarschijnlijk zal hij ook in de oefenduels van de club in actie komen. Eerder maakte hij een zeer goede indruk op Frank de Boer, die hem graag nog een periode bij de landskampioen wilde zien. Vandaag deed hij al mee met enkele fysieke tests bij de club.

Daniels kwam nog geen enkele keer in actie voor het Zuid-Afrikaanse nationale team. Sinds 2006 speelde hij 53 keer in de hoofdmacht van Ajax Cape Town, zijn eerste twee jaar werden echter gekenmerkt door zwaar blessureleed. Vooral bij een mogelijk vertrek van Jan Vertonghen kan Daniels aan interessante aankoop voor de Amsterdammers worden. Het grootste target, Joris Mathijsen, vertrok inmiddels naar Malaga.

Foto: Ajax.nl

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/clayton-daniels-opnieuw-op-proef-bij-ajax/