”Het moet ook niet te snel gaan”

Bron: ajax1.nl

Tegenover Voetbal International liet Frank de Boer weten het rustig aan te willen doen met Nicolai Boilesen. De Deense international maakte afgelopen vrijdag tegen Vitesse zijn rentree in het eerste van Ajax. Op de clubwebsite van de Amsterdammers gaat Boilesen in op een aantal statements, waaronder die van Frank de Boer.

Boilesen is erg blij met de speelminuten die hij heeft gekregen tegen Vitesse. De linkspoot is fit genoeg om de komende wedstrijd te starten. ”Er is natuurlijk veel concurrentie en ik kom bovendien net terug van een blessure. Daarom moet ik het nu rustig opbouwen en op de trainingen en in wedstrijden laten zien dat ik in de basis thuishoor.”

In een half jaar heeft Boilesen niet alleen zijn debuut in het eerste van Ajax gemaakt, maar ook in het nationale elftal van Denemarken. De 19-jarige verdediger kan zich nu opmaken voor een debuut in de Champions League. ”Als ik dit seizoen ook nog in de Champions League mag spelen is het helemaal een fantastisch jaar. Met wat speeltijd in Bernabéu tegen Real Madrid zou er bovendien weer een droom uitkomen.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/het-moet-ook-niet-te-snel-gaan/