Game Talk van Opa Spoor: AJAX – RKC

Bron: www.afca.nl

RKC-thuis: soms een makkie, soms niet. Zo vlak voor de CL is het altijd afwachten. Iedereen zegt altijd wel dat de eerstkomende wedstrijd de belangrijkste is, in de koppies is het vaak anders.

In de dagen voor de wedstrijd heeft iedereen het alleen maar over de CL. In interviews is te lezen dat Ajax geen belachelijke transferbedragen meer gaat betalen. Die kleine 20 miljoen voor Mickey gaan we dus niet meer doen. Lijkt Opa een goed plan.

Slecht nieuws van de ziekenboeg. IJskonijn zijn we de komende 4 maanden kwijt. Ook in zijn tweede seizoen gaan we dus helaas weinig genieten van zijn niet geringe kwaliteiten.

Serero is vandaag geschorst na zijn rood in Heerenveen. Poulsen maakt zijn debuut en maakt het hele middenveld Deens. Een unicum! Daley speelt weer links achterin. Babel begint op de bank maar gaat zeker minuten maken volgens Boertje.

Het hooghouden is weer leuk. Deze keer stopt de teller bij een dikke 1.200 en hoeft het spelertje niet met een orde kaart van het veld te worden gestuurd.

Als de spelers het veld betreden zien we op noord in twee vakken een groot aantal mooie vlaggen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/verslagen/gametalk/game-talk-van-opa-spoor-ajax-rkc/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=game-talk-van-opa-spoor-ajax-rkc