Game Talk van Opa Spoor: Roda JC – Ajax

Bron: www.afca.nl

Kompels-uit: voor de tweede maal binnen een week tegen duitsers. Gekker moet het niet worden.

De KNVB heeft het weer lekker geregeld. De verste uitwedstrijd op een zondag om half een. Soms vraag ik me wel eens af waarom Ajax hier zonder slag of stoot mee akkoord gaat.

Half een na een CL-wedstrijd: dat is geen goede match.

Boertje begint vandaag zoals verwacht met Hoesen in de spits. Maand of wat geleden nog in de spits bij Fortuna Sittard. Nu, veel eerder dan bedoeld, bij Ajax. Ajax heeft geen andere opties centraal voorin zo is de laatste weken wel gebleken. De topscorer van Ajax heeft 5 doelpunten. Dat zegt alles.

Op de vleugels staan Dirk en Fischer. Voor de rest weinig nieuws. Het stadion is niet helemaal vol, dat zijn we in Kerkrade wel gewend. Het duitse gezang voor de wedstrijd ook.

Ajax speelt met rouwbanden. Andre Kraan (meer dan zeventig jaar lid) en Spitz Kohn zijn deze week helaas overleden. Spitz is in de tachtiger jaren geloof ik wel drie maal interim trainer geweest na een ontslag van de hoofdtrainer. Mooie man!

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/verslagen/game-talk-van-opa-spoor-roda-jc-ajax-2/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=game-talk-van-opa-spoor-roda-jc-ajax-2