Game Talk van Opa Spoor: Vitesse – Ajax (beker)

Bron: www.afca.nl

Vitesse-uit: wordt nu wel tijd dat we een keertje gaan winnen van die bouwmarktmedewerkers. We spelen niet in de Gammabak. Is verhuurd voor een of ander inferieur feestje. Tja, het is maar wat je belangrijk vindt.

Helaas moeten we nu naar Emmen. Dat is nog erger dan Kerkrade, en dat is al de limit! Dit kan uiteraard alleen maar in Nederland.

Vitesse was even vergeten om tegen de burgemeester van Emmen te zeggen dat er ook supporters mee zouden komen. Die burgemeester was erg blij: “nu weet iedereen dat Emmen ook een burgemeester heeft”  hoorde je hem bijna denken. Voor het eerst in zijn bestaan stond hij in de krant.

Voor de wedstrijd is het druk op transfergebied. Enoh is op weg naar Engeland. Jammer! Enoh was bij tijd en wijle een nuttige speller. Van Barcelona komt misschien een vleugelspeler. Voor de rest weinig nieuws op het transferfront. Oh ja, Mickey blijft nog een half jaartje chillen. Dan kan ie eindelijk weg. Toch jammer allemaal.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/verslagen/game-talk-van-opa-spoor-vitesse-ajax-beker/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=game-talk-van-opa-spoor-vitesse-ajax-beker