Game Talk van Opa Spoor: Ajax – Roda JC

Bron: www.afca.nl

Kompels-thuis: winnen en we lopen weer 2 punten in op de lampies.

Goed nieuws voor de echte supporters die aanwezig waren tijdens de bekerwedstrijd van vorig seizoen toen die mafkees het veld betrad: 50% korting. Goede zet van Ajax.

Slecht nieuws over een van de grootste talenten van wie we helaas nog te weinig hebben gezien: Davy Klaassen. Door een slepende blessure gaan we hem volgend seizoen pas weer aan het werk zien. Opa kijkt er nu al naar uit.

Voor de wedstrijd is er een rare sfeer in de Arena. 410 kleurt geen rood en wit. Als de spelers warm gaan lopen is het opvallend stil. Er is wat aan de hand. Niemand weet wat.

Voor de wedstrijd lezen we het uitvoerige interview in de Meersche Helden. Geweldig. Een mooi eerbetoon aan deze mooie Ajacied.

Boertje begint met huurling Cuenca in de basis. Lukoki begint op de bank. Denswil zit na zijn goede wedstrijd afgelopen zondag niet eens bij de selectie. Zijn tijd komt nog wel, zeker weten.

De wedstrijd begint onwenning. Een stille Arena is geen pretje. De reden is dan al duidelijk. Ajax heeft weer een paar stadionverboden uitgedeeld.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/verslagen/game-talk-van-opa-spoor-ajax-roda-jc/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=game-talk-van-opa-spoor-ajax-roda-jc