Van Rhijn: “Mooi weekend voor ons”

Bron: ajax1.nl

Er zijn nog zes wedstrijden te spelen en alles is nog mogelijk, maar na afgelopen weekend is het duidelijk dat Ajax de zaken goed in orde heeft. En dat is volgens Van Rhijn geen toeval: “We hadden even wat tijd nodig om de goede balans te vinden, maar nu valt alles weer samen.”

Al een paar seizoenen laat Ajax voor de winterstop wat punten liggen, maar na een halfjaar spelen komen ze terug. Na de winterstop is Ajax aan een sterke race bezig en lonkt het kampioenschap. Mede door het puntenverlies van PSV en Feyenoord staan de Ajacieden drie en vier punten los.

Rechtsback Ricardo van Rhijn vertelt tegen FCUpdate.nl: “Het is een mooi weekend voor ons geworden, ja. Zaterdag heb ik zelf via internet naar Feyenoord gekeken en zondag hebben we met de selectie het laatste stuk van Roda – PSV gezien. Je wordt er wel enthousiast van, als je ziet dat zij punten laten liggen. Maar aan de andere kant weet je ook dat je daar niets aan hebt, als je zelf niet wint. Je moet het uiteindelijk toch zelf doen.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/van-rhijn-mooi-weekend-voor-ons/