Voorbeschouwing psv-AJAX

Bron: www.afca.nl

Nu de competitie in de beslissende fase verkeert, is elk duel cruciaal maar er staat ook een heuse topper op het programma: AJAX verdedigt de koppositie in Eindhoven. Voor beide clubs is het zaak om te winnen, want de concurrentie ligt op de loer en dus is het ongemeen spannend in de Eredivisie.

Eerder dit seizoen speelden beide clubs al twee keer tegen elkaar: aan het begin voor de Johan Cruijffschaal (4-2 winst psv) en later voor de competitie won AJAX 3-1 in de Arena. Het eerste duel werd door trainer Frank de Boer als voorbereiding gebruikt voor het erop volgende duel tegen AZ en dus kunnen we deze uitslag minder serieus nemen dan die later in het het seizoen. Toen speelde AJAX de Eindhovenaren van de mat en dus hopen we op een herhaling in het Philipsstadion.

Dat zal bij de Amsterdammers moeten gebeuren zonder Kenneth Vermeer die na de rode kaart van afgelopen zondag geschorst is. In vervanger Cilissen hebben we echter ook veel vertrouwen: gelukkig heeft AJAX twee topkeepers. Bij psv ontbreken Locadia (operatie aan zijn amandelen) en Bouman (liesblessure).De scheidsrechter is Bjorn Kuipers.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/verslagen/voorbeschouwing/voorbeschouwing-psv-ajax/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=voorbeschouwing-psv-ajax