Ricardo van Rhijn alsnog opgeroepen voor Oranje

Bron: ajax1.nl

Ajacied Ricardo van Rhijn is alsnog opgeroepen voor de interland van het Nederlands Elftal tegen Portugal, aanstaande woensdag. De rechtsachter vervangt daarmee Feyenoorder Daryl Janmaat, die een blessure opliep aan zijn bovenbeen. Na afloop van AZ – Ajax, waarin hij overigens een rode kaart kreeg, gaf hij tegenover FoxSports al aan dat hij nog niet gebeld was, maar hij zijn telefoon aan zou laten.

Ricardo van Rhijn kent momenteel een wat mindere periode, met de rode kaart tegen AZ als dieptepunt. Dit erkende ook Frank de Boer. De trainer van Ajax vond het niet verrassend dat zijn pupil niet uitverkozen was tot de definitieve selectie van Louis van Gaal. Afgelopen week kreeg Paul Verhaegh van Augsburg de voorkeur boven de geboren Leidenaar. Het is de eerste uitverkiezing voor de oud-speler van Vitesse.

Ook voor Fabian Sporkslede is er goed nieuws, hij is opgeroepen voor Jong Oranje. De verdediger annex middenvelder van Jong Ajax vervangt Thomas Bruns. De speler van Heracles viel uit met een blessure. Het team van Albert Stuivenberg zal woensdag 14 augustus spelen tegen Tsjechië. Het is voor Sporkslede zijn eerste oproep voor Jong Oranje.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ricardo-van-rhijn-alsnog-opgeroepen-voor-oranje/