Ajax verslaat JOS Watergraafsmeer met 9-0, zes doelpunten Milik

Ajax heeft op simpele wijze de volgende ronde van het KNVB bekertoernooi bereikt. JOS Watergraafsmeer kon het de eerste vijftien minuten nog bijbenen maar daarna brak Ajax de ban. Arek Milik was de opvallendste Ajacied in het Olympisch Stadion. De spits scoorde zes keer en bereide ook nog eens twee doelpunten voor.

Klik hier voor het fotoverslag van deze wedstrijd

De eerste helft was 22 minuten oud toen Ajax de score opende. Milik onderschepte een uittrap van keeper Dijkstra en maakte de 0-1. Ajax dat op veel plaatsen gewijzigd was kon niet echt vat op de wedstrijd krijgen, maar het was Lucas Andersen die uit een knappe solo de 0-2 aantekende.  In de 26ste minuut was het opnieuw Milik die doel trof en dat was tevens de ruststand.