Dominant A1 verliest van PSV

Ajax A2 - Willem II A1 4-2De A2 begon niet sterk aan het duel, al kwam de eerste kans van de wedstrijd op naam van Magnus Karlsson. Na ongeveer 25 minuten kwam de ploeg van Brian Roy op voorsprong. Na een goede actie van Ezra Walian rondde Zakaria el Azzouzi af. Vlak voor en vlak na de rust scoorde Willem II echter, waardoor de jonge Ajacieden tegen een achterstand aankeken.

Na een uur spelen trok James Efmorfidis met een prima actie de stand weer gelijk, maar het was Willem II dat de eerste grote kans op de voorsprong liet liggen. De Tilburgers vonden de paal echter in hun weg. Toch was het de A2 van Ajax dat de 3-2 op het scorebord zette via invaller Pelle Clement. In de slotfase van het duel verzorgde Ezra Walian het laatste wapenfeit van de wedstrijd: 4-2.

Opstelling A2: Grim, Mazraoui, Leyder, Eiting, Kurban, Bay, Sandler, Vissers, El Azouzi, Karlsson en WalianWissels A2: Meendering, Clement, Sno en Efmorfidis

Doelpunten:25' 1-0 El Azouzi42' 1-1 Willem II49' 1-2 Willem II60' 2-2 Efmorfidis82' 3-2 Pelle Clement90' 4-2 Ezra Walian