De Boer loopt niet weg: ‘Genoeg werk aan de winkel’

Bron: www.ajaxlife.nl

De Boer loopt niet weg voor de problemen die Ajax heeft.© Proshots

Ajax is nog sneller dan vorig seizoen uitgeschakeld in de Champions League, maar dit lijkt voor Frank de Boer geen reden om volgend seizoen zijn horizon te verbreden. "Ik ga er vanuit dat ik hier volgend jaar ook zit."

“Iedereen wist vooraf dat het in deze groep moeilijk zou worden. We hebben onze huid in de thuisduels duur verkocht. Als je ziet hoe we tegen Paris Saint-Germain en FC Barcelona speelden, dan is dat het Ajax wat ik wil zien. Maar we moeten het ook in de uitduels gaan doen. Die stap moeten we nu gaan zetten, want dan ga je echt het verschil maken. Ik heb hier nog genoeg werk aan de winkel.”

Ajax kwam vooral in de eerste helft goed voor de dag tegen het Catalaanse keurkorps van Luis Enrique. “We speelden goed met veel druk. Het is jammer dat we onszelf dan niet belonen. Eigenlijk moet je een penalty meekrijgen, maar dan hebben we het geluk niet aan onze kant. Vervolgens krijgen we een knullige goal tegen, maar we waren in de eerste helft de bovenliggende partij en maakten de juiste keuzes in balbezit.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=16478