Jong Ajax verliest oefenpotje van Heracles Almelo

Bron: www.ajaxlife.nl

Jong Ajax imponeert niet tegen de nummer zeventien van de eredivisie.© Ajax Images

Jong Ajax heeft vanmiddag in een weinig sprankelend oefenduel verloren van Heracles Almelo. Onder toeziend oog van onder anderen Frank de Boer en Dennis Bergkamp verloren de Ajacieden met 0-1 van de nummer zeventien in de eredivisie.

De interlandperiode wordt steeds vaker benut voor oefenduels. Zowel Jong Ajax als Heracles hadden spelers die wel een wedstrijdje in de benen konden gebruiken. Beide teams traden daardoor aan met gemengd gezelschap van eerste- en tweede elftalspelers. De gasten uit Almelo wonnen het duel uiteindelijk door een treffer van de Tsjech Jaroslav Navratil.

Jong Ajax wist in het oefenduel weinig grote kansen te creëren. Stefano Denswil maakte een sterke indruk, maar in zijn algemeenheid viel er verder niet heel veel te genieten op De Toekomst. Dat zag ook de Mexicaanse bondscoach Miguel Herrera. De Mexicanen, afgelopen woensdag nog te sterk voor het Nederlands elftal, benutten hun lange verblijf in de hoofdstad voor een kijkje in de keuken van de Amsterdamse jeugdopleiding.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=16530