‘Napoli en Juventus op vinkentouw voor Milik’

Bron: ajaxfanzone.nl

Arek Milik wordt momenteel door Ajax gehuurd van Bayer Leverkusen en gaat de optie tot koop zo goed als zeker lichten. Het goede spel bij Ajax, maar ook bij Polen, is Napoli en Juventus ook opgevallen, zo melden verschillende Italiaanse media als Tuttosport en Calcio Mercato.

De zaakwaarnemer van Milik, David Pantak, is duidelijk over waar de toekomst van de jonge Poolse spits licht: ‘Op dit moment kijken we vooral naar zijn komende maanden bij Ajax en hopen we dat hij daar een contract krijgt. Hij is pas 20 jaar en Areks doel is om zich te ontwikkelen. Ajax geeft jonge spelers daartoe de kans, hij kan hier leren van oude meesters als Marc Overmars, Frank de Boer en Dennis Bergkamp. Het is logisch dat er geruchten zijn, maar ik herhaal dat we hopen op een langer verblijf in Amsterdam’, aldus Pantak tegenover Calcio Mercato.

‘Als hij hier twee tot drie jaar speelt, kan hij altijd nog de stap maken. Afgelopen zomer kregen we ook aanbiedingen uit de Premier League en de Bundesliga, maar we kozen voor Ajax en dat was zeker geen financiële kwestie. Misschien dat Arek in de toekomst in Italië zal spelen, we zullen die deur niet direct dichtgooien.’

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2014/11/14/napoli-en-juventus-op-vinkentouw-voor-milik/