[Update] Andersen verlengt tot 2018

Bron: www.ajaxshowtime.com

Andersen, zondag tegen SC Heerenveen sinds lange tijd weer basisspeler, stond al een tijdje op de nominatie om zijn contract te verlengen. Nog voor Ajax - Dnipro Dnipropetrovsk zal de handtekening worden gezet. Daarmee is Andersen na onder andere Davy Klaassen, Jasper Cillessen, Joël Veltman en Ricardo van Rhijn de volgende speler die aangeeft deel uit te willen maken van de komende jaren in Amsterdam. 

De inmiddels twintigjarige Andersen speelde in drie seizoenen die hij bij Ajax speelde 87 wedstrijden in het eerste. De dribbelaar, die veelal voor Jong Ajax uitkwam de eerste twee jaar, is sinds dit seizoen vast selectielid. Lang was hij met Davy Klaassen aanvallende middenvelder, maar Riechedly Bazoer en Daley Sinkgraven gingen hem voorbij in de pikorde. 

Update 16.42 uurAjax heeft bekendgemaakt dat Lucas Andersen een langere verbintenis met de club heeft ondertekend. De Deen zette zijn handtekening onder een verbintenis tot medio 2018, zo meldt de club via de officiële kanalen. Andersen speelde tot dusver 48 officiële duels in het eerste van Ajax, waarin hij vier maal trefzeker was.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/hoofdnieuws/86527/telegraaf-andersen-en-ajax-mondeling-akkoord.html