[Update IV] Ajax oefent tegen Dinamo, SDC Putten

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax werkt op 10 juli vanaf 16:30 uur een oefenwedstrijd af tegen het Deense Nordsjaelland. Dat meldt Bert Beun, voorzitter van amateurclub HHC, in gesprek met de Stentor. Het duel zal op het veld van zijn voetbalclub afgewerkt worden.

Vorig jaar oefende Ajax al op het veld van HHC tegen Real Sociedad. 'Dat is ze zo goed bevallen dat ze dit jaar weer komen', aldus Beun. 'Vorig jaar heeft trainer Frank de Boer al gezegd dat hij dit jaar terug wilde komen. Mooi dat deze belofte wordt ingelost.'

'Hardenberg ligt relatief dicht bij De Lutte waar zij op trainingskamp zijn, en in Hardenberg zijn ze verzekerd van een sfeervolle ambiance. Reken er maar op dat er enkele duizenden toeschouwers op deze wedstrijd afkomen', aldus Beun. Ajax oefent op 10 juli ook tegen Panathinaikos.

Update 21.24 uur - 9/6/2015Ajax heeft via de officiële kanalen bevestigd dat er op 10 juli tegen Nordsjaelland gespeeld zal worden, terwijl een ander deel van de selectie de degens met Panathinaikos kruist. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/88271/update-iv-ajax-oefent-tegen-dinamo-sdc-putten