Vaclav Cerny schiet Ajax naar winst in Glasgow

Ajax heeft donderdagavond met 1-2 gewonnen van Celtic en dat had het te danken aan een laat doelpunt van invaller Vaclav Cerny. De ploeg van Frank de Boer keek na enkele minuten na het begin van de wedstrijd al tegen een achterstand aan via een doelpunt van McGregor. Halverwege de eerste helft kwam Ajax op 1-1 door een doelpunt van Milik. Doordat Fenerbahce de 0-2 scoorde in het uitduel met Molde leek Ajax uitgeschakeld in de Europa League maar het was uiteindelijk Vaclav Cerny die de hoop op overwintering staande hield. Bekijk het fotoverslag van deze wedstrijd via deze link op onze website www.AjaxFanzone.NL