‘Dolberg heeft de potentie om de spits van het eerste elftal te worden’

Bron: ajaxfanzone.nl

Kasper Dolberg is deze week met Ajax op trainingskamp in Turkije en daar mag jonge Deen laten zien wat hij in zijn mars heeft. Volgens trainer Frank de Boer beschikt de jongeling over de kwaliteiten om spits te worden bij het eerste elftal.

‘Kasper heeft hele mooie dingen laten zien bij de A-junioren en daarom heb ik hem nu ook meegenomen. We willen hem als mens beter leren kennen en dat kan prima in een trainingsweek. Het is de bedoeling dat hij de tweede seizoenshelft meer richting Jong Ajax gaat om uiteindelijk de stap naar het eerste te maken. Eigenlijk herken ik al bepaalde eigenschappen in hem maar je moet altijd oppassen om vergelijkingen te maken. Maar ik zie in hem een mix van Stefan Petterson en Patrick Kluivert. Dat zijn in ieder geval wel eigenschappen die passen bij een Ajax-spits. Ik hoop dat hij dat ook beseft en laten we hopen dat hij aanhaakt’.

Bron: De Telegraaf

Likes(92)Dislikes(4)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/01/05/dolberg-heeft-de-potentie-om-de-spits-van-het-eerste-elftal-te-worden/