Huurling Andersen wil nog steeds slagen bij Ajax

Bron: www.ajaxlife.nl

Andersen tijdens een oefenduel met tongenbreker Gençlerbirliği. © Pro Shots

Lucas Andersen (21) leeft dit seizoen op bij Willem II. De Deen is als linksbuiten de smaakmaker in de attractief spelende ploeg van trainer Jurgen Streppel.

In de luxueuze lobby van het vijfsterrenhotel wil Lucas Andersen tussen avonddiner en fysiobehandeling best bijpraten met Ajax Life. Logisch, het gaat goed moet de behendige dribbelaar. De dubbende Deen is onder trainer Jurgen Streppel getransformeerd tot smaakmaker op de linkervleugel. 

“Ik zit goed in mijn vel en krijg hier veel vertrouwen. De trainer heeft een goede klik met de spelers. Hij gaat goed met mensen om en dat is voor mij belangrijk. Ik voel me vrij om te laten zien wat ik kan. Maar goed, dat was natuurlijk ook de insteek toen Ajax me aan Willem II verhuurde,” aldus Andersen.

Opbloeien in een attractief spelend Willem II of een fluitconcert ondergaan als Ajax een gezapige wedstrijd afleverde in de Arena. Het zijn twee verschillende werelden. “Als je veel zelfvertrouwen hebt, krijg je de echte sterkte. Dan zit je lekker in je vel en maak je bijna altijd de juiste keuzes.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=19010