Ajax straft schandalig racisme af met nipte winst

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft in de traditioneel lastige uitwedstrijd bij ADO Den Haag een hele belangrijke overwinning geboekt. Door een goal in de eerste helft van Amin Younes, pakte de Amsterdammers met nipte cijfers drie heel belangrijke punten. 

Frank de Boer had jongeling Donny van de Beek in de basiself opgesteld als vervanger van de geblesseerde Davy Klaassen. Daardoor nam Daley Sinkgraven op de bank plaats, die maandagavond met Jong Ajax meedoet.

De eerste helft was volledig in handen van Ajax en stond vooral in het teken van veel overtredingen. Hoewel er weinig gebeurde in de beginfase, kwam Ajax toch op voorsprong. Joël Veltman gaf een geweldige lange bal waarna Younes goed voor Vito Wormgoor kwam, hem goed uitkapte en koelbloedig binnenschoot.

De Hagenezen hadden niet veel in te brengen, maar Ajax creëerde niet veel meer kansen. Alleen Arek Milik kreeg nog een mogelijkheid van dichtbij na een mooie dribbel van Mitchell Dijks langs de lijn.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/93425/ajax-straft-schandalig-racisme-af-met-nipte-winst