Hiddink stuurt mogelijk twee spelers richting Eredivisie

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft al enkele malen kenbaar gemaakt dat het belangstelling heeft om Bertrand Traore te huren van Chelsea maar vooralsnog komt er geen groen licht vanuit Londen. Toch doet Guus Hiddink op de officiële website van Chelsea een opmerkelijke uitspraak betreffende verhuur van spelers die bij het eerste elftal aan de deur kloppen.

‘De Eredivisie is een goede leerschool voor jongens om ervaring op te doen. Men speelt in mooie stadions en ook wat trainingen betreft is het goed in orde. Wat dat betreft is het wellicht verstandig om een of twee spelers die bij ons dicht tegen het eerste elftal aanzitten te verhuren tot het einde van het seizoen. Spelers worden professioneel behandeld, het is een goede ervaring voor ze’, zo laat Hiddink weten. Inmiddels heeft Chelsea een aantal talenten gestald bij Vitesse en speelt Todd Kane momenteel bij NEC. Of Hiddink met deze uitspraak doelt op Traore blijft vooralsnog onduidelijk.

Bron: Voetbalzone

Likes(75)Dislikes(19)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/01/20/hiddink-stuurt-mogelijk-twee-spelers-richting-eredivisie/

Gegevens

Onderwerpen: Eredivisie, Training, Verhuur, Huur
Tags: Nieuws
Trainers: Guus Hiddink