Derde baggerwedstrijd op rij levert nu wel puntenverlies op

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Ajax is niet goed uit de winterstop gekomen. Tegen ADO Den Haag en Vitesse was het alweer ouderwets oervervelend De Boer-voetbal, maar leverde het, na de snelle openingsdoelpunten van Younes en Bazoer, nog drie punten op.

Dat was het enige verschil deze avond. Er viel geen doelpunt. Voor de rest was het weer zeer vervelend. Amper kansen en deze vielen nog per toeval, want voetbal via het middenveld zit er niet in. Te spannend voor Frankie de Boer. Voor de rest is het spel weer zoals vorig seizoen. Amper kansen creërend, geen samenhang tussen de linies en voorzichtigheid troef, want het publiek vermaken, waar Ajax decennia om bekend stond, is de laatste prioriteit van de overduidelijke Van Gaal-aanhanger De Boer. Wil je ook wat kwijt over deze wedstrijd? Dat kan hieronder of op het forum (word snel en eenvoudig lid hier): Ajax – Heracles. Ik heb wel weer genoeg gezien. En voor dit betalen mensen vele tientallen euro’s per wedstrijd. Gadverdamme.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/01/26/derde-baggerwedstrijd-op-rij-levert-nu-wel-puntenverlies-op/