Zakaria El Azzouzi: “Mijn droom is te slagen bij Ajax”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Zakaria El Azzouzi is niet de eerste Ajacied die aan FC Twente werd verhuurd. Andy van der Meyde kwam in 1999/00 met succes uit voor de Enschedese club. En ook Ronald de Boer (werd verkocht) kwam via FC Twente sterker terug bij Ajax.

“Zij (De Boer en Van der Meyde, red.) zijn mijn voorbeelden”, vertelt El Azzouzi (19) aan de NOS. “Door deze stap hoop ik straks te slagen in de Arena. Dat is mijn droom. Ik heb mijn plek wel gevonden hier. Ik ben blij en ik voel me goed in dit team.” De spits zat bij Jong Ajax veelal op de bank en nu doet hij het zeer behoorlijk bij de noodlijdende club. Hij was in acht wedstrijden goed voor twee doelpunten. “Het zou wel mooi zijn als de trainer af en toe laat weten hoe hij vindt dat het gaat, dat zou ik erg waarderen. Ik wil dit seizoen nog belangrijk zijn bij FC Twente en wat er daarna gebeurt, zien we wel. Maar mijn droom is te slagen bij Ajax, daarom heb ik ook zo’n lang contract tot 2020 getekend”, besluit de oogappel van de voormalige hoofd jeugdopleidingen Wim Jonk.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/03/12/zakaria-el-azzouzi-mijn-droom-is-te-slagen-bij-ajax/