Onwennig Ajax verspeelt overwinning in slotfase

Ajax heeft vanavond in de Amsterdam Arena met 2-2 gelijkgespeeld tegen Roda JC. De eerste helft was Ajax heer en meester. De tweede helft leek werkelijk nergens meer op en het gelijkspel was dan ook terecht.

Sanchez maakte zijn debuut voor Ajax met een basisplaats. De Colombiaanse verdediger speelde sober alhoewel hij zich zo nu en dan liet verrassen. Ajax kwam al vroeg op voorsprong door een goede goal van Dolberg. 10 minuten later was het weer gelijk na de eerste de beste uitbraak van Roda. Toch ging Ajax terecht met een 2-1 voorsprong de rust in na een goede spitsengoal van  weer de 18-jarige Dolberg.