Blind haalt zeven Ajacieden bij voorselectie

Bron: www.ajaxshowtime.com

Danny Blind heeft zeven Ajacieden op zijn voorlopige lijst gezet. De bondscoach gaat voor eerherstel na het mislopen van het EK en speelt in september meteen een belangrijke WK-kwalificatiewedstrijd tegen Zweden.

Jasper Cillessen, Kenny Tete, Joël Veltman, Jaïro Riedewald, Mitchell Dijks, Riechedly Bazoer en Davy Klaassen maken kans op een definitieve uitnodiging. PSV is met acht spelers (inclusief de kersverse aanwinst Bart Ramselaar) hofleverancier in de voorselectie. Van Feyenoord staan drie spelers op de lijst.

Voor Dijks kan het zijn eerste uitnodiging worden, nadat hij voor de laatste interlandperiode moest afzeggen vanwege een blessure. Cillessen, Tete, Veltman, Riedewald, Bazoer en Klaassen speelden allemaal al eens voor Oranje. Ook onder meer oud-Ajacieden Daley Blind en Klaas-Jan Huntelaar zijn van de partij, net als Everton-keeper Maarten Stekelenburg.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/98458/blind-haalt-zeven-ajacieden-bij-voorselectie