Voorselectie: Drie Ajacieden, Bazoer niet

Bron: www.ajaxshowtime.com

Namens Ajax zijn Joël Veltman, Kenny Tete en Davy Klaassen door bondscoach Danny Blind opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal voor de aankomende WK-kwalificatiewedstrijden tegen Wit-Rusland en Frankrijk. Middenvelder Riechedly Bazoer, die in de vorige interlandperiode nog tot de selectie behoorde, is dit keer niet eens opgenomen in de voorselectie. De definitieve selectie volgt vrijdag 30 september, zo meldt de KNVB.

Opvallend genoeg is ook Jaïro Riedewald zijn plek kwijt bij de voorlopige selectie, in de vorige interlandperiode zat de multifunctionele linkspoot van Ajax nog wel bij de voorlopige selectie. Ook Mitchell Dijks kon niet meer op een uitnodiging rekenen. Verder behoren wel oud-Ajacieden Vurnon Anita, Daley Blind, Jasper Cillesen, Wesley Sneijder en Maarten Stekelenburg tot de voorselectie.

Het Nederlands elftal speelt WK-kwalificatieduels tegen Wit-Rusland op vrijdag 7 oktober in Stadion Feijenoord en maandag 10 oktober tegen Frankrijk in de thuishaven van de Amsterdammers. Nederland wist in het eerste duel gelijk te spelen tegen Zweden.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/99212/voorselectie-drie-ajacieden-bazoer-niet