LIVE 20.45 uur | Nederland - Frankrijk (0-1)

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dit is het livetopic voor de WK-kwalificatiewedstrijd tussen Nederland en Frankrijk. In de Amsterdam ArenA begint de kraker om 20.45 uur. Volg het hier live en praat mee. Beelden zijn te zien via NPO 3.

Verslag eerste helftNederland begon belabberd aan de wedstrijd tegen Frankrijk. De ploeg van Danny Blind werd ver teruggedrongen en wanneer Oranje de bal had, werd er eigenlijk niets mee gedaan. Nadat Quincy Promes vroegtijdig werd vervangen door Memphis Depay, ging het ietsje beter lopen, maar grote kansen kreeg Nederland niet. 

Het was Frankrijk dat de klok sloeg en Kevin Gameiro kon, na het voor de zoveelste keer weggeven van ruimte in het midden, vrij doorkomen, maar Maarten Stekelenburg kon redden. Even later hield de doelman echter niet de bal tegen. Paul Pogba schoot hard van afstand, de bal was houdbaar, maar via de handen van 'Steek' ging de bal toch in de goal: 0-1. 

Hoewel Nederland weinig in te brengen had, vooral met bal, kreeg Vincent Janssen één grote kans. De spits kapte de verdedigers van Frankrijk uit, schoot, de bal werd gekeerd met de hand, maar er werd geen penalty gegeven. Zo bleef de stand na de eerste helft 0-1. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/99660/live-2045-uur-nederland-frankrijk-0-1