[Update] Dolberg bank, Kluivert en vd Beek basis

Bron: www.ajaxshowtime.com

Het Algemeen Dagblad gaat ervan uit dat Donny van de Beek donderdag de plek van Lasse Schöne inneemt als controleur op het middenveld. De krant denkt verder dat Peter Bosz kiest voor Kasper Dolberg in de spits.

De Deen keert terug na blessureleed en hoewel Bertrand Traoré het goed deed als zijn vervanger, kiest het AD voor Dolberg. De spits wordt geflankeerd door Amin Younes en Traoré, die weer naar de rechterkant lijkt te verhuizen. Achterin staat Daley Sinkgraven als linksback in de vermoedelijke opstelling.

Ajax trapt om 21.05 uur af tegen Schalke 04 in een uitverkochte Amsterdam ArenA. Bosz mist de geschorste Schöne, maar kan verder over al zijn spelers beschikken. De vermoedelijke opstelling volgens het AD: Onana; Veltman, Sanchez, Viergever, Sinkgraven; Klaassen, Van de Beek, Ziyech; Traoré, Dolberg, Younes.Update - 19.46 uurKasper Dolberg begint donderdagavond in de thuiswedstrijd tegen Schalke 04 op de bank. Dat houdt in dat Bertrand Traoré als spits start, terwijl Justin Kluivert speelt vanaf rechts. Verder is Donny van de Beek, zoals verwacht, de vervanger van de geschorste Lasse Schöne.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/103870/update-dolberg-bank-kluivert-en-vd-beek-basis