LIVE 16.45u | PSV - Ajax (1-0)

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dit is het livetopic voor het duel tussen PSV en Ajax gespeeld op zondag 23 april 2017. Het duel wordt afgewerkt in het Philips stadion en kent een aanvangstijd van 16.45 uur. Het duel wordt uitgezonden door FOX Sports.

Verslag eerste helftIn een volgepakt Phillips Stadion trad Ajax zondagmiddag aan tegen PSV, dat als nummer drie op de ranglijst de Amsterdammers volgde op zes punten. De uitploeg uit Amsterdam startte stroef in Brabant, waarbij het eerste beetje gevaar van de zijde van PSV kwam. Onana hoefde echter niet echt in actie te komen. Aan de overkant was Traoré met een geweldige aanname dichtbij de 0-1, maar de speler, die op rechtsbuiten begon, kon niet afdrukken.

Ajax werd meermaals teruggedrongen, maar PSV creëerde weinig. Ajax zelf kreeg twee vrije trappen op mooie posities, maar Ziyech miste beide keren. Een keer in de muur, een keer stopten de handen van Zoet de bal van de Marokkaan. Tussendoor kwam PSV op 1-0 door, jawel, ook een vrije trap. Locadia mocht aanleggen na een overtreding van Matthijs de Ligt, de spits haalde verwoestend hard uit en liet André Onana kansloos: 1-0. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/104203/live-1645u-psv-ajax-1-0