Video's: Indrukwekkend eerbetoon aan Nouri

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax werd woensdagavond uitgeschakeld in de voorronde van de Champions League, maar bij veel mensen ging het na afloop toch vooral over het indrukwekkende eerbetoon aan Abdelhak Nouri en zijn familie. Ajax liet voor de wedstrijd een video zien en de supporters ontrolden een groot doek en applaudisseerden in minuut 34.

Toen de spelers nog binnen waren, werd er op de schermen in de Johan Cruijff ArenA een emotionele video getoond. Met de boodschap 'Appie, jij bent Ajax' keek een uitverkocht stadion muisstil naar de beelden. De aanwezige familie van Nouri keek vanuit een skybox toe.

Bij de opkomst van de spelers werd er naast de vele steunbetuigingen per spandoek een gigantisch doek ontrold op de F-Side. Met de kenmerkende foto van Nouri, die wijst naar zijn nummer 34 bij zijn debuut tegen Willem II, kreeg de video van Ajax een prachtig vervolg.

In minuut 34 volgde een derde steunbetuiging met een daverend applaus. Ajax, dat in balbezit was en een ingooi verdiende, vroeg in de persoon van Donny van de Beek om een moment van bezinning en die kreeg het. De scheidsrechter en de spelers van OGC Nice klapten gebroederlijk mee met de Ajacieden. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/106379/videos-indrukwekkend-eerbetoon-aan-nouri