'Zeefuik vervangt Viergever tegen Roda JC'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Mooi nieuws voor Deyovaisio Zeefuik. Naar alle waarschijnlijkheid start de jonge verdediger zondagmiddag voor het eerst in de basis van Ajax tijdens een duel in de Eredivisie. Dit gaat ten koste van Nick Viregever, die niet geheel fit is bevonden voor het treffen met Roda JC (aftrap 12.30 uur). 

Vrijdag werd bekend dat Marcel Keizer kampte met meerdere blessuregevallen. Klaas-Jan Huntelaar en Amin Younes werden al niet opgenomen in de wedstrijdselectie. Hoewel Viergever wel bij de namen zat, blijkt hij naar verluidt niet fit genoeg om aan de aftrap te verschijnen. Hierdoor krijgt Zeefuik zijn kans. 

De laatste lijn bestaat zo uit Joël Veltman, Matthijs de Ligt, Maximilian Wöber en Zeefuik. Hoe Keizer het precies positioneert, is nog onduidelijk. De rest van de opstelling is hetzelfde als tijdens de historische uitzege bij NAC Breda (0-8). 

Vermoedelijke opstelling: Onana; Zeefuik, Veltman, De Ligt, Wöber; Schöne, Van de Beek, Ziyech; Neres, Dolberg, Kluivert. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/108742/zeefuik-vervangt-viergever-tegen-roda-jc