‘Achteraf had ik bij Ajax moeten blijven’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Geoffrey Castillion denkt dat hij er te vroeg voor heeft gekozen om te vertrekken bij Ajax. De inmiddels 26-jarige spits vertrok in het seizoen 2011/2012 op huurbasis naar RKC, waarna hij via Heracles Almelo en NEC naar New England Revolution in de Verenigde Staten vertrok.

Van toenmalig trainer Frank de Boer kreeg Castillion te horen dat hij zich eerst bij Jong Ajax moest bewijzen. “Als je goed presteerde in het tweede, dan was De Boer wel een trainer die de jeugd snel een kans gaf,” vertelt hij in gesprek met Ajax Showtime. “Maar ik wilde niet terug naar de beloftencompetitie, dus ben ik naar Heracles gegaan.”

“Achteraf had ik bij Ajax moeten blijven. Ik had daar voor mijn kans moeten gaan. Als je weggaat bij de club komen andere spelers op jouw plek. Jij bent er niet om de kansen die er zijn te pakken. Ik had echter in de A’tjes al veel wedstrijden in de beloftencompetitie gespeeld. Het zou mijn derde jaar worden. Ik wilde weer in de Eredivisie spelen”, aldus Castillion, die inmiddels voor het IJslandse FH speelt.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/achteraf-ajax-moeten-blijven/