Marcel Keizer wordt opvolger van Henk ten Cate in Midden-Oosten

Bron: ajaxfanzone.nl

Marcel Keizer heeft ruim een halfjaar na zijn gedwongen vertrek bij Ajax een nieuwe club gevonden. ZDe 49-jarige oefenmeester gaat aan de slag bij Al-Jazira. Keizer wordt in Abu Dhabi de opvolger van eveneens voormalig Ajax-trainer Henk ten Cate en zal een tweejarig contract ondertekenen.

Ten Cate kondigde onlangs aan te stoppen als trainer en Al-Jazira kiest er met Keizer voor om de Nederlandse weg voort te zetten. De aanstelling van Keizer betekent zijn eerste buitenlandse avontuur: in de afgelopen jaren stond hij aan het roer bij UVS, Argon, VVSB, Telstar, FC Emmen, SC Cambuur, Jong Ajax en Ajax.

Bij Ajax moest Keizer vlak voor de winterstop het veld ruimen, waarna hij werd vervangen door Erik ten Hag. De trainer werd vervolgens in verband gebracht met clubs als Rangers FC, Excelsior en sc Heerenveen, maar kiest nu voor een avontuur in het Midden-Oosten. Al-Jazira sloot het seizoen onlangs af als nummer zeven van de Arabian Gulf League, nadat een jaar eerder nog de landstitel werd gewonnen.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2018/06/03/marcel-keizer-wordt-opvolger-van-henk-ten-cate-in-midden-oosten/