Gelijkspelend Ajax beleeft valse Eredivisie-start

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax is het nieuwe seizoen van de Eredivisie op zijn zachts gezegd niet goed begonnen. De Amsterdammers kwamen in de Johan Cruijff ArenA niet verder dan 1-1 en gezien de verhoudingen op het veld was dat terecht.

Erik ten Hag wisselde zijn elftal op vier plaatsen ten opzichte van de wedstrijd tegen Standard Luik. Max Wöber stond linksback, Carel Eiting en Donny van de Beek speelde op het middenveld en Kaj Sierhuis begon in de spits.

Met de jongelingen in het elftal begon Ajax alles behalve voortvarend aan de wedstrijd. Heracles Almelo zette de Amsterdammers redelijk onder druk en voetbalde zich bij vlagen gemakkelijk door de Ajax-verdediging. Dit resulteerde in twee afstandschoten van Kristoffer Peterson en een gevaarlijke knal van oud-Ajacied Lerin Duarte. Ook verdween een gevaarlijke kopbal van de Heraclieden net naast en mocht Ajax al met al niet mopperen dat André Onana nog niet gepasseerd was.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/114493/gelijkspelend-ajax-beleeft-valse-eredivisie-start