Knappe prestatie Ajax in München: 1-1

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft in de uitwedstrijd tegen Bayern München een knappe prestatie neergezet. De Amsterdammers kwamen nog wel op achterstand, maar wisten deze binnen een half uur om te buigen. Vervolgens wist Ajax de Duitsers lange tijd de wil op te leggen, wat in grote kansen resulteerde. De stand bleef echter 1-1, waar Ten Hag van tevoren zeker voor had getekend.

Sterk begin Bayern München

Erik ten Hag moest het dinsdagavond stellen zonder de geblesseerde Frenkie de Jong. De middenvelder was wel naar München afgereisd, maar bleek niet fit genoeg om te spelen. Ten Hag besloot daarom met Donny van de Beek te starten. Daarnaast voerde de trainer nog een wijziging door door Wöber in de verdediging te zetten en Blind een linie naar voren te schuiven.

Na het verlies van Bayern München afgelopen weekend tegen Hertha BSC (2-0) hoopte Ajax kans te maken in Duitsland, maar die illusie leek snel in de vuilnisbak te kunnen. Het was namelijk de thuisploeg die vroeg in de wedstrijd op voorsprong kwam. Uitgerekend Arjen Robben was het met een prachtige, indraaiende voorzet vanaf rechts. Hummels stond vlak voor Onana en kopte de bal achter de Kameroense keeper: 1-0.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/knappe-prestatie-ajax-in-munchen-1-1/