Onana inzetbaar tegen Bayern. Ook goede hoop op Van de Beek, Dolberg en Ziyech

Bron: ajaxfanzone.nl

André Onana viel zaterdagavond geblesseerd uit tijdens de wedstrijd tegen PEC Zwolle. In de afgelopen dagen werd gevreesd dat Onana ook het belangrijke Champions League-treffen met Bayern München van woensdagavond moet missen, maar de keeper kwam dinsdagmiddag op de persconferentie met goed nieuws: “Ik denk dat ik klaar ben om te spelen. Waarschijnlijk ben ik er morgen bij, maar ik ga zo eerst nog trainen”, vertelde hij aan het verzamelde journalisten.

Naast Onana viel ook Donny van de Beek geblesseerd uit in Zwolle, maar trainer Erik ten Hag heeft goede hoop dat de middenvelder, net als Hakim Ziyech en Kasper Dolberg, gewoon mee kan doen tegen der Rekordmeister: “We gaan zo trainen, maar dan hopen we toch dat we iedereen aan boord hebben om morgen de strijd aan te gaan. We hopen op Van de Beek, Dolberg en Ziyech, maar zekerheid heb ik natuurlijk niet”, aldus Ten Hag.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2018/12/11/onana-inzetbaar-tegen-bayern-ook-goede-hoop-op-van-de-beek-dolberg-en-ziyech/