Bedroevend Ajax morst opnieuw na zeperd bij Heracles

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft zaterdagavond voor de derde keer in 2019 punten gemorst in de Eredivisie. Een lachwekkende vertoning bij Heracles Almelo had een 1-0 nederlaag tot gevolg. Koploper PSV kan zondagmiddag tegen FC Utrecht op acht punten van de Amsterdammers komen. 

Vanaf de eerste minuut zat Ajax niet in de wedstrijd. Heracles Almelo was uiterst fel en de Amsterdammers hadden het er moeilijk mee. Omdat Ajax zelf ook aan de bal onwijs slordig was, bracht het henzelf meermaals in de problemen. Al vroeg in de wedstrijd kreeg Heracles Almelo een penalty, nadat Daley Blind een overtreding was begaan. De verdediger werd in de problemen gebracht door Frenkie de Jong, waarna Brandley Kuwas mocht aanleggen voor de strafschop, die hij miste.  Keeper André Onana zat er goed bij in de hoek, maar ging niet veel later kinderlijk in de fout. Een risicovolle pass van de Kameroener werd onderschept en Mohammed Osman rondde prima af. Ajax kon nauwelijks een vuist maken en leverde bal op bal in. Verder dan spaarzame momentjes van afstand kwam de nummer twee van de Eredivisie niet.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/119282/bedroevend-ajax-morst-opnieuw-na-zeperd-bij-heracles