Ten Hag na nachtmerrie: ’Dit is zo wreed; We waren zo dichtbij, we hadden het zo verdiend’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax-trainer Erik ten Hag baalde als een stekker na de verspeelde finaleplaats in de Champions League. „Dit is zo wreed…” De coach stond op de drempel van de eindstrijd in Madrid, maar zag de droom uiteindelijk in rook op gaan door de late 2-3 nederlaag in de slotseconde. De supporters in de Johan Cruijff ArenA zagen zo een zeker lijkende finaleplek, mede vanwege een 2-0 voorsprong, alsnog in rook opgaan.

„We waren zo dichtbij, we hadden het zo verdiend”, zei de trainer voor de camera van Ziggo Sport. „Maar die laatste seconde… Ik heb in de rust tegen de spelers gezegd dat het nog niet voorbij was, dat zag je aan de houding van de spelers van Tottenham. Die geloofden er nog in. In de tweede helft gingen zij steeds opportunistischer spelen waardoor wij mogelijkheden kregen in de counter. Maar het lukte net niet om de bevrijdende derde goal te maken.”

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/05/09/ten-hag-na-nachtmerrie-dit-is-zo-wreed-we-waren-zo-dichtbij-we-hadden-het-zo-verdiend/

Gegevens