‘Ajax in gesprek met Sao Paulo over vleugelaanvaller Antony(19)’

Bron: ajaxfanzone.nl

Volgens het Braziliaanse Goal aast Ajax op Antony Matheus dos Santos, kortweg Antony; een negentienjarige buitenspeler van São Paulo. Ajax en de Braziliaanse club zouden onlangs de gesprekken inzake het talent hebben hervat om te kijken of een transfer mogelijk is, aldus Goal. De interesse in Antony is niet nieuw. Afgelopen februari wisten wij al te melden dat scouts van Ajax de buitenspeler nauwlettend volgden.

De Braziliaanse journalist Paulo Freitas meldde onlangs opnieuw dat Ajax geïnteresseerd is in de aanvaller. Ajax zou ook al een gesprek hebben gehad met Antony zelf om een transfer te bespreken. Tijdens dat gesprek werd duidelijk dat Antony zelf wel oren heeft naar een overstap naar de kampioen van Nederland. De vraagprijs lijkt vooralsnog het grootste struikelblok. Antony wordt gekoesterd door São Paulo. De buitenspeler, die nog tot de zomer van 2024 vastligt, wordt getaxeerd op ongeveer dertig miljoen euro.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/08/09/ajax-in-gesprek-met-sao-paulo-over-vleugelaanvaller-antony19/

Gegevens