Ajax O19 treft Atlético Madrid in Youth League

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax O19 neemt het in de achtste finales van de Youth League op tegen Atlético Madrid O19. Vrijdagmiddag werd het elftal van trainer John Hetinga tijdens de loting gekoppeld aan de Spanjaarden, die zich via de play-offs plaatsten voor deze fase van het toernooi.

Het goede nieuws voor Ajax O19 is dat de ploeg de wedstrijd in eigen huis kan afwerken. Op Sportpark de Toekomst zal de beslissing direct vallen, omdat er geen return plaatsvindt in deze ronde. De wedstrijd wordt gespeeld op dinsdag 3 of woensdag 4 maart.

De kwartfinales staan gepland voor dinsdag 17 en woensdag 18 maart. Wanneer Ajax zich plaatst voor de kwartfinales treft het in die ronde de winnaar van het tweeluik tussen Rode Ster Belgrado en FC Midtyjlland.

Mocht Ajax zich plaatsen voor de halve finales van de Youth League reist het af naar Zwitserland. In Nyon vinden op 17 april de halve finales plaats, waarna op 20 april de finale wordt gespeeld. Wanneer Ajax de halve finales haalt, speelt het in die ronde tegen Bayern München, Dinamo Zagreb, Benfica of Liverpool. Mocht Ajax de finale bereiken, speelt het op papier 'thuis'.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/129191/ajax-o19-treft-atletico-madrid-in-youth-league