Live Ajax – Getafe: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Voor Ajax staat donderdagavond de return tegen Getafe op het programma en zal er een 2-0 achterstand moeten worden weggewerkt om actief te blijven in Europa. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. 

Promes terug in selectie, Mazraoui, Ziyech en Neres ontbrekenQuincy Promes is volledig hersteld van zijn blessure en maakt vanavond weer zijn opwachting in de selectie. Vorige week maakte hij al zijn rentree op het trainingsveld en de aanvaller trainde deze week ook al mee met de selectie, waardoor hij inzetbaar is tegen Getafe. Voor Mazraoui en Neres komt de wedstrijd nog te vroeg en zoals wij eerder al wisten te melden komt ook Hakim Ziyech niet in actie tegen de Spanjaarden.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2020/02/26/live-ajax-getafe-al-het-nieuws-over-deze-wedstrijd-volg-de-wedstrijd-live-via-ons-twitter-account-en-win/