Martijn Reuser nieuwe trainer van Ajax Onder 17

Bron: ajaxfanzone.nl

Martijn Reuser is de nieuwe trainer van Ajax Onder 17, zo maakt de club bekend via de officiële kanalen. Reuser maakte in 1995 deel uit van de selectie van Ajax die de Champions League won, al maakte hij geen minuten in dat Europese seizoen. Reuser verliet Ajax in 2000 voor het Engelse Ipswich. Naast Ajax en Ipswich stond de voormalig middenvelder ook als speler onder contract bij Vitesse, RKC Waalwijk, Willem II en NAC Breda. Reuser geeft aan erg uit te kijken naar de nieuwe uitdaging.

Na zijn actieve loopbaan als voetballer werd Reuser jeugdtrainer bij NAC. Via ADO Den Haag kwam hij daarna bij de KNVB terecht, waar hij in de afgelopen jaren meerdere jeugdteams trainde.

“Het is te gek dat ik na mijn voetbalcarrière ook als trainer op hoog niveau met de sport bezig ben”, reageert Reuser trots op zijn aanstelling. “En dat ik op die manier ook nog eens terugkeer bij de club waar ik als jonge jongen in het eerste team ben doorgebroken. Als speler ben ik heel hoog ingestapt: bij het Ajax van 1995 dat vrijwel alles won wat er te winnen viel.”

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2023/06/27/martijn-reuser-nieuwe-trainer-van-ajax-onder-17/