Frank de Boer: “Ajax gaat vol voor JC-schaal”

Bron: ajax1.nl

Kampioen Ajax en bekerwinnaar AZ nemen het zaterdagavond tegen elkaar op in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. In de voorgaande seizoenen verloor Ajax de strijd om deze schaal, maar stond het na 34 competitiewedstrijden wel met de schaal die behoort bij het landskampioenschap. Desondanks gaat Ajax zaterdag vol voor de zege zo liet Frank de Boer weten. “Wij gaan voor vol een overwinning.”

De trainer liet weten dat het goed gaat met de ploeg. “Het gaat goed met ons, we draaien tot dusver een goede voorbereiding. Iedereen heeft nu negentig minuten in de benen en ook morgen spelen de meesten weer een volle wedstrijd. De competitie is belangrijk, maar deze wedstrijd kunnen we wel aangrijpen om te kijken hoe we ervoor staan”, aldus De Boer. Voor het duel van zaterdag zijn tot dusver 47.000 kaarten verkocht, waarvan 700 aan AZ-supporters.

Die AZ-supporters moeten niet met grote verwachtingen naar Amsterdam komen, zo liet Gertjan Verbeek weten. “Als je landskampioen bent en je raakt niemand kwijt, dan ben je al snel de favoriet. En in dit geval sluit ik me er volledig bij aan, Ajax is morgenavond de favoriet voor het winnen van deze prijs.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/frank-de-boer-ajax-gaat-vol-voor-jc-schaal/