"De hel breekt los als Ajax niet wint"

Bron: www.ajax1.nl

Ajax-trainer Martin Jol kan zondag in de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo beschikken over Mounir El Hamdaoui. De aanvaller, die tegen Real Madrid geblesseerd uitviel, trainde vrijdag weer mee op De Toekomst. VVV-coach Jan van Dijk voelt geen druk bij zijn ploeg.

El Hamdaoui verliet in de rust van het duel met Real het veld met een enkelblessure. Dat hij op tijd fit is, is een meevaller voor Jol, die Luis Suarez de komende zeven duels moet missen vanwege een schorsing.

De vraag is wie Suarez gaat vervangen. Omdat de Uruguyaan eigenlijk overal en nergens opduikt, is een vergelijkbare speler moeilijk uit te kiezen. Jol liet eerder deze week al doorschemeren wellicht een kans te geven aan Darko Bodul of Hyun-Jun Suk. Een van die twee zou dan in de punt 'van de aanval spelen, met El Hamdaoui er kort achter. Miralem Sulejmani is ook een optie. Jol: "We hebben genoeg spelers om die opgevallen plek in te vullen. Vorig jaar hebben ook een aantal keren zonder Luis gespeeld, dus het is zondag niet nieuw voor ons."

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/content/de-hel-breekt-los-als-ajax-niet-wint